Websites

U krijgt niet voor niets een waarschuwing van Google wanneer u een Google Adwords campagne opzet en uw website is niet geschikt voor een weergave op een mobiele telefoon en tablets. Bezoekers haken namelijk af wanneer uw website hier niet aan voldoet.

Er zijn veel onderdelen die een goede website maken. Gebruiksvriendelijkheid is belangrijk. Goede tekst en mooie foto’s zijn een must. Maar ook een professionele uitstraling die past bij de identiteit van uw organisatie. Verder hangt de opzet van de website af van de doelen die uw organisatie nastreeft. Hoe kan een website daaraan bijdragen?

De laatste tijd heeft Jan Communicatie diverse websites ontwikkeld. Bij elke opdracht wordt een ontwerp op maat gemaakt, die voordat er begonnen wordt met de bouw goedgekeurd wordt door de opdrachtgever. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Een keer vrijblijvend in gesprek over de mogelijkheden die Jan Communicatie kan bieden voor uw website? Neem gerust contact op.

Bekijk voorbeelden van website in het portfolio op deze website.

We krijgen veel positieve reacties op onze huisstijl én op onze website. Mensen vinden vooral dat de website erg gebruiksvriendelijk is.Sjoerdsje Draaijer (Groepsaccommodatie Cleyn Alserd)